Csapatépítő tréningek szervezése

Izgalmas, élménydús, változatos outdoor csapatépítés a Szőlőszem Farmon

Csapatépítés, csapatépítő tréningek

A csapatépítő tréning során a kollégák a megszokott munkahelyi környezetből kiszakadva, kilépve a komfortzónájukból izgalmas, játékos feladatokban vesznek részt. Gyakran egymásra utalva, csapatban dolgoznak, ezáltal megismerik egymás képességeit, erősségeit és gyengeségeit. A csapatépítés és a csapatépítő játékok feladata, hogy növelje a kollégák közötti hatékony együttműködést, kommunikációt, problémamegoldó képességet, teljesítményt és motivációt. A csapatépítés alatt szerzett közös élmények, a kialakuló bizalom igazi csapatot kovácsol a résztvevőkből, növeli a munkakedvet, az együttműködési hajlandóságot és a teljesítményt.

Outdoor csapatépítés

A Szőlőszem Farm kiválóan alkalmas akár több napos outdoor csapatépítő tréning lebonyolítására. Az autentikus vidéki környezetben tartott csapatépítés kibillenti a részvevőket a mindennapi életükből és szerepükből, az izgalmas, nem mindennapi kalandok és ötletes feladatok összehozzák a kollégákat. A csapatépítő tréning programját egyéni igények alapján állítjuk össze. A résztvevők számtalan érdekes és izgalmas program közül választhatnak. Kérésre animátor közreműködésével játékos vetélkedőket is szervezünk: patkódobás, akadályverseny, ügyességi játékok.

Csapatépítésre alkalmas programjaink

Csapatépítésre alkalmas programok a Szőlőszem Farmon: minigolf, Tisza-tavi hajókázás, kerékpár túra, disznóvágás (csak télen), asztalitenisz, tollaslabda, strandfoci, strandröplabda, puszta-olimpia, horgászat a Farmon, íjászat, relaxációs programok.

Csapatépítő szállás és étkezés

A csapatépítő játékokon részt vevő csapatok elhelyezése 9 fős apartman házakban történik igény szerinti elhelyezéssel. A kollégák nap során szerzett élményeket este a hangulatos borospincében borkóstoló mellett beszélhetik meg. Megkóstolhatják a búbos kemencében sült, bográcsban főtt vagy grillezett finomságokat. A csapatépítő tréning izgalmainak kipihenéséről a szabadtéri medence és a koktélbár vagy wellness részleg szolgáltatásai (infra szauna, finn szauna, masszázs ) gondoskodnak.

A Szőlőszem Farmon tartott csapatépítő tréningen részt vevők közös élményekkel térnek haza, újult energiával vetik bele magukat újra a hétköznapokba és hosszú ideig beszédtéma lesz közöttük a közösen eltöltött néhány nap. Ha további részleteket szeretne megtudni a csapatépítésről vagy csapatépítő tréningekről, vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen egyedi árajánlatot!

Fancy Gallery Error:
No gallery with the ID 1 was found or you have not created albums for it yet.