Disznóvágás

A disznóvágás Magyarországon hagyományosan a téli hónapok egyik legnagyobb eseménye. A disznótort megelőző lázas, közös munkát, jókedvű hangulatot és a hagyományőrző jelleget megőrizendő szervezünk minden évben disznóvágást.

Disznóvágás a Szőlőszem Farmon

A disznóvágás folyamata minden évben hasonlóan alakul, mégis minden évben más és más disznóvágást tudhatunk magunk mögött, hiszen segítőink, vendégeink és nézőink minden évben változnak. Egy biztos a Szőlőszem Farm disznóvágásairól mindenki rengeteg élménnyel, vicces emlékkel, fotóval és finomságokkal megpakolva tér haza.

A főszereplő a hajnali órákban érkezik. A disznóvágás folyamatába vendégeink is bekapcsolódhatnak. Közreműködhetnek a leszúrásnál, a pörzsölésnél, a tisztításnál, a bontásnál, a hús feldolgozásánál, kolbász és hurka töltésnél, töpörtyű készítésénél stb. Az ebédnek és vacsorának valót is együtt készítjük el. A finom falatokat házi pálinkával kísérjük le, a jó hangulat garantált!

Szervezett disznóvágás csapatoknak

A disznóvágás kitűnő egységkovácsoló program, ezért ajánljuk 1-2 napos csapatépítő tréninget szervezők figyelmébe is.

A munkatársak életkorától és nemétől függetlenül a disznóvágás során mindenki talál izgalmas feladatot, újdonságot vagy szórakozási lehetőséget.

Kérjen egyedi árajánlatot disznóvágás programunkra!