Osztálykirándulások szervezése

A Szőlőszem Farm az iskolai szervezésű szabadidős programok, tanulmányi kirándulások, osztálykirándulások, gyermektáborok ideális helyszíne.

Az osztálykirándulás lényege, hogy az osztály és tanáruk kiszakadjon egy kicsit a hétköznapokból és együtt eltöltsön egy felhőtlen, szórakoztató napot vagy hétvégét.

Az iskolai szervezésű szabadidős programok által elsajátított ismeretek, készségek valamilyen módon beépülhetnek szinte minden tantárgyba. Olyannyira, hogy vannak, akik az iskolai szervezésű szabadidős tevékenységet kifejezetten az informális tanulás bizonyos formáival hozzák összefüggésbe.

A Szőlőszem Farm évek óta foglalkozik szabadidős programok, osztálykirándulások szervezésével, gyermektáborok lebonyolításával ahol a pihenésen és a kikapcsolódáson kívül gyerekek megismerkedhetnek a falusi életformával, kirándulhatnak, megismerhetik a Tisza-tó élővilágát. Az osztálykirándulás részeként az osztály számos izgalmas, osztályközösség építő játékban, programban, versenyen vehet részt.

A gyermekek találékonyságának ,- tapasztalati úton való kíváncsiságának ,- kommunikációjának fejlesztése, testük megismerése (fizikai és sporttevékenység révén, az egészségre nevelés különféle formái által), kulturális tevékenységi formák iránti érzékenységének és kíváncsiságának fejlesztése, a közösségi létre nevelése gyakorlatilag szórakozás közben valósul meg.

A Szőlőszem Farm minden korosztálynak tartogat izgalmakat. Emlékezetes osztálykirándulási helyszín óvodások, kisiskolások és középiskolások számára is.

Fancy Gallery Error:
No gallery with the ID 1 was found or you have not created albums for it yet.