Esküvő helyszín biztosítása

Kedves Jegyespár!

Esküvő helyszín biztosításaBiztosak vagyunk benne, hogy közelgő esküvőtökre életetek egyik legboldogabb napjaként tekintetek és szeretnétek, ha minden tökéletesen sikerülne. Bizonyára tudjátok, hogy az esküvő helyszínének kiválasztása az egyik legnehezebb és legfontosabb feladat.

Érdemes mérlegelni, hogy milyen jellegű esküvőt terveztek, mennyi embert szeretnétek meghívni, hány főnek kell szállást biztosítani.

Szabadtéri esküvő

A Tisza-tó egyik romantikus esküvői helyszínét Tiszaszőlősön egy csodálatos, hatalmas farmon találjátok, ahol a boldogító igent a gazdag és színpompás növény világgal tarkított kis kerti tavon egyedi meghitt környezetében mondhatjátok ki maradandó örök emléket biztosítva menyegzőtök napjának.

Egy szabadtéri esküvő kiragadja a jegyespárokat és a násznépet is a mindennapok monotonitásából, a világ szűnni nem akaró rohanásából ezért a Szőlőszem Farm tökéletes rendezvény helyszín,
ha a nagy napot a természethez közel szeretnétek megtartani.

A lakodalom helyszíne

Esküvő helyszín biztosítása120 fő befogadó képességű nádfedeles hangulatos éttermünk a szertartást követő autentikus falusi lakodalom helyszíne lehet. Szakácsaink ízletes remekei, széles italválasztékunk és rugalmasan berendezhető éttermünk garantálják, hogy ünnepe pontosan olyan legyen amilyennek megálmodta.

Szállás

Szinte minden esküvőre érkeznek távol lakó rokonok, barátok. Számukra az esküvő helyszínén tudunk szállást biztosítani 4-9 fős apartmanokban vagy 2 fős szobákban.

A fényképeket Charlottefoto készítette

A rendezvény helyszín részleteivel, lehetőségekkel kapcsolatban és rátok szabott részletes ajánlatért vegyétek fel velünk a kapcsolatot!