Fürdő és wellness

szoloszem_wellnessA wellness az emberi test fizikai állapotának aktív fejlesztése. Követői fejlesztik egészségüket, fizikai fittségüket, környezettudatos életet élnek. Célja a jó közérzet és a stressz mentesség megteremtése pihenéssel, vagy akár szórakozással, rövidtávon pihentető, frissítő élményt nyújt, hosszú távon pedig más szemléletet, jobb életminőséget, teljes értékű életet kínál. A Szőlőszem Farm ehhez a szellemi és fizikai megújuláshoz nyújt a wellness több területén változatos lehetőséget. A kültéri fürdő, szaunák, masszázs, sportolási lehetőség és gasztronómia mind olyan rekreációs (pihenés érdekében végzett ) tevékenység mely a napi fő elfoglaltság által okozott fáradtság és feszültség feloldását, a testi-lelki teljesítőkészséget és képesség helyreállítását, fokozását szolgálják .

Fürdő
A farm területén a kicsik és nagyok szórakoztatására kültéri fürdő került kialakításra. A hozzá kapcsolódó wellness- és egyéb szolgáltatások az Ön és családja kényelmét és kikapcsolódását szolgálják.

Wellness
Közvetlenül a medence mellett került kialakításra a wellness részleg. A fizikai fittséget kedvelők a finn szaunában és infra szaunában élvezhetik a szauna jótékony hatását, a masszőrnek köszönhetően pedig a masszázs frissítő és lazító hatását. A medence szélén kényelmes napozóágyakon pihenhet, amíg a gyerekek a közelben lévő 200 nm-es, hintákkal, csúszdával, homokozóval, mászókával és egyéb szórakoztató elemekkel felszerelt játszótéren játszanak.

Sportolási lehetőség
Az aktív nyári sportok kedvelőinek ajánljuk az ingyenesen használható homokos strandfoci,- a strandröplabda pályát, az asztaliteniszt és a tollaslabdát. A Szőlőszem Farm lakói a fürdőt ingyenesen használhatják. A medence 9:00-20:00-ig tart nyitva. (Karbantartás Vasárnap 18 órától Hétfő 12 óráig.) Töltsön el egy aktív, fürdőzéssel egybekötött nyaralást a Szőlőszem Farmon!

Fürdő

Wellness